Eigen studiebureau

 

Bij P.M.R. kan u terugvallen op een studiebureau van 4 project leaders die bijgestaan worden door 2 administratieve assistenten én een volledig gedigitaliseerd ERP programma.

Bij de start van uw project wordt u een Project Leader toegewezen die uw aanspreekpunt is gedurende het gehele traject en er ook intern de volledige verantwoordelijkheid voor opneemt.

Dit geeft u het comfort van slechts persoon te moeten contacteren voor eender welke vraag. Hoe langer de samenwerking duurt, hoe beter beide partijen mekaar leren kennen en hoe vruchtbaarder de samenwerking wordt.

Door de doorgedreven interne ondersteuning voor onze Project Leaders, kunnen zij zich focussen op wat écht telt: het zo snel en adequaat mogelijk verderhelpen van onze klanten. Onze Project Leaders hebben dan ook de vrijheid om zich tot bij u te verplaatsen, om in samenspraak met u de beste oplossingen voor uw noden uit te werken.

Meer nog, indien u nood hebt aan een (tijdelijke) extra kracht voor uw interne projecten, dan kunnen wij ook daarvoor zorgen!

Ons volledig gedigitaliseerd ERP pakket zorgt ervoor dat wij op eender welk moment zicht hebben op de voorraad van de benodigde materialen, op de status van uw project en dat wij perfect in kaart kunnen brengen hoeveel tijd welke bewerking nodig heeft gehad.

Dit betekent enerzijds dat wanneer wij in regie werken voor u, dat onze afrekening correct en transparant is van de allereerste tot de laatste seconde.

Anderzijds houdt dit systeem ook in dat wij een dagelijks groeiende database hebben van afgewerkte producten zodat onze prijszetting steeds intern kan gebenchmarkt worden om u de best mogelijke prijs aan te bieden.

Onze dedicated Project Leaders, additionele sales support en gedigitaliseerde work flow zorgen ervoor dat ons studiebureau voor u klaar staat met een grote database, een constant overzicht en maximale flexibiliteit!