Visie

PMR staat voor kwaliteit en service in industrieel maatwerk.

Kwaliteit is een waarde, een norm, een mindset.

Het gehele team van P.M.R. zal altijd streven naar het realiseren van de kwaliteitverwachtingen van onze klanten. Ons DNA staat ons niet toe om genoegen te nemen met een resultaat dat de verwachtingen van de klant net niet bereikt.

Of die verwachtingen nu liggen op een 10e van een milimeter, een 10e van een euro, een 10e aanpassing van uw tekening of de 10e levering van uw stockartikelen, wij zullen altijd alles doen wat moet gedaan worden om aan uw verwachtingen te voldoen.

En als we kunnen, dan gaan we beter doen. Omdat het kan en omdat we er zelf plezier aan beleven.

Want uw kwaliteitstevredenheid, daar hebben we ook zelf plezier aan.

Ook in service brengen we kwaliteit, zonder compromissen.

Een kwalitatieve service betekent voor ons flexibiliteit.

Flexibiliteit op alle mogelijke vlakken.

Flexibiliteit houdt snelheid in.

We streven ernaar om u binnen de 2 werkdagen een complete offerte te bezorgen. Vanaf het moment dat u uw order plaatst, geven we onszelf 15 werkdagen om uw order op te leveren. En als het sneller kan, dan zal het sneller gebeuren.

Flexibiliteit houdt souplesse in.

Van dringende hulp bij een accident de parcours tot meerjaarlijkse SLA’s; wij geloven dat voor elke problematiek een oplossing bestaat. En als ze nog niet bestaat, dan creëeren we ze wel.

Flexibiliteit houdt beschikbaarheid in

Wij houden een aantal heel sterke troeven ter beschikking van onze klanten: meer dan 250 jaar aan gecumuleerde ervaring in ons team van polyvalente medewerkers, een uitgebreid machinepark, een brede voorraad aan basismaterialen en een eigen studiebureau zorgen ervoor dat een oplossing snel beschikbaar is

Flexibiliteit houdt dienstbaarheid in.

Wij staan altijd met de glimlach voor u klaar, of u nu onverwacht bij ons aanklopt voor een kleine herstelling, een doordeweeks stockorder of een grote spoed bestelling, als klant kan u er steeds op rekenen dat wij u met groot plezier vooruit willen helpen.

Flexibiliteit houdt complementariteit in.

Ons eigen aanbod is héél breed. Maar niet onuitputtelijk. Dat wil echter niet zeggen dat wijzelf er niet kunnen naar streven om u in een oogwenk te bedienen via één van onze sterke businesspartners die we geselecteerd hebben op basis van dezelfde standaarden die we voor onszelf hanteren.