Strategiën

P.M.R. is een vooraanstaand metaalverwerkend bedrijf dat een langetermijn partner van zijn klanten wil zijn. Met ingenieuze oplossingen, vakkennis en een gedreven organisatie willen we  bijdragen tot het succes van onze klanten. Om onze missie van lange termijn partner waar te maken, geeft P.M.R. vooral veel aandacht aan klantvriendelijkheid, knowhow en flexibiliteit.

P.M.R. is een erg klantgericht bedrijf. Dit uit zich in de begeleiding van onze klanten. We zorgen voor een dedicated projectleader die kan rekenen op een gedreven ploegleider met een gemotiveerde ploeg medewerkers. Dit team denkt met de klant mee, van idee tot realisatie maar ook zijn ze steeds op zoek naar verbeteringen aan bestaande, terugkomende projecten. Onze leveranciers worden geselectioneerd op basis van de strengste voorwaarden. Dit alles resulteert in een op tijd afgeleverd project aan een zeer competitieve prijs.

Knowhow: P.M.R. dankt zijn sterkte aan zijn mensen en hun kennis en visie. Door hun jarenlange trouw vormen ze de ruggengraat van het bedrijf en geven ze hun ervaring en betrokkenheid door aan de jonge medewerkers. Hun integriteit, openheid en team spirit zorgen voor de kernwaarden waar P.M.R. voor staat.

Flexibiliteit:                                                                                                                                                                         - de uitgebreide ervaring van onze polyvalente medewerkers leidt tot een grote inzetbaarheid: administratie, plaatwerk, verspaning, projectleiders ...

- een uitgebreid machinepark: verspaning (draaien, frezen, draadvonken, boren, slijpen), plaatwerk (knippen, plooien, lassen) en zandstralen, harden, elekrolitisch polijsten.

- een ruim assortiment materiaal (inox, staal, aluminium, kunststoffen) op voorraad in verschillende afmetingen (lengte, breedte, dikte).

- Onze eigen tekenbureau waar de dedicated projectleaders onze klanten bijstaan van ontwerp, offerte tot aan het gewenste eindresultaat.